Welkom bij Sensed

Sensed Online Marketing is gelokaliseerd in het hartje van Tilburg. Wij zijn een Full service Internet bureau met een specialisatie in Google Adwords. Sensed is ontstaan uit een passie voor reclame, communicatie, internet en grafisch ontwerp.

Wij hebben in het verleden voor Google gewerkt als SEA specialist (betaalde advertenties op Google) en voor verschillende marketingbureau’s waar we gezien hebben hoe het moet, maar ook hoe het niet moet. Wij zetten daarom graag die extra stap om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Wij houden van wat we doen!

Onze Missie en visie  is het geven van advies over online adverteren, webdesign en alles wat daarbij komt kijken. Wij zoeken naar passende oplossingen die passen bij de doelstelling van de klant.

Al onze diensten worden afgestemd met de wensen en eisen van de klant en de producten of diensten die het bedrijf levert. Wij denken met de klant mee zodat wij een eerlijk advies kunnen geven en daarbij een totaaloplossing bieden voor bedrijven en instellingen op het gebied van online marketing en of webdesign.

Onze eigenschappen

  • Internetverslaafd

    Al jaren volledig verslaafd aan het internet en continue bezig om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen.

  • Google Adwords Qualified

    wij zijn volledig gecertificeerd door en voor Google Adwords. Zo bent u er zeker van dat u een campagne van de hoogste kwaliteit krijgt.

  • Klantvriendelijk

    Wij houden onze klanten graag tevreden en zetten  dan ook graag die extra stap om de verwachtingen van de klant te overtreffen.