Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

seolinkbuildingcopywritingzoekmachine optimalisatiewebdesign voorbeeldvoorbeeld webdesigncontact

U wilt hoge posities in de zoekresultaten van Google?

Informeer nu naar de mogelijkheden voor uw website om hoog te scoren in Google

seo afbeelding

Zoekmachine optimalisatie oftewel SEO, is een onderdeel van zoekmachine marketing en is bedoeld om een website hoger te laten scoren in de rankings van de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Wanneer u aan een SEO traject gaat beginnen moet u beseffen dat u een lange termijn project aangaat. Het duurt dan ook over het algemeen enkele maanden voordat de eerste veranderingen worden geïndexeerd en er verbeteringen te zien zijn.

Daar staat dan wel weer tegenover dat als u eenmaal een goede positie heeft bereikt. Dat elke bezoeker die op u website komt, daar ook is gekomen zonder dat u er direct voor heeft betaalt zoals bijvoorbeeld bij Google Adwords waar u per klik oftewel per klant die op uw website komt betaalt.

De eerste pagina van Google

Een mooie website wil niet direct zeggen dat deze ook is goed presteert in zoekmachines zoals Google. Google beoordeelt uw website op meer dan 200 punten om te bepalen hoe hoog uw website in rankings verschijnt. Daarnaast is het zo dat op de eerste pagina van de Google zoekresultaten de concurrentie hevig is. Zie de eerste pagina van Google als een drukke winkelstraat, iedereen is continue bezig om te concurreren voor de beste posities. En wanneer men eenmaal op die eerste pagina is aangekomen is het ook een continue strijd om daar te blijven staan.

Zoekwoorden Analyse

Uw zoekwoorden vormen uiteindelijk de basis van al uw zoekmachine optimalisatie werkzaamheden. Samen bepalen we wat voor u de meeste relevante zoekwoorden zijn. Aan de hand van deze zoekwoorden worden uw website en teksten helemaal SEO vriendelijk ingedeeld en geschreven.

Daarnaast vormen deze zoekwoorden ook de graadmeter hoe uw website en het zoekmachine optimalisatie traject presteren door het monitoren van de posities van uw website in combinatie deze zoekwoorden op Google.

Gratis SEO check

Wij hebben veel ervaring met het optimaliseren van websites voor een betere vindbaarheid op Google. Laat je website gratis nakijken op zoekmachine vriendelijkheid door een van onze experts. Neem nu contact met ons op voor een gratis SEO check

Copywriting

Wanneer duidelijk is wat voor u de belangrijkste zoekwoorden zijn is het ook belangrijk dat de content (tekst) op uw website dan ook SEO vriendelijk geschreven zijn. Een goede vindbaarheid begint altijd met goede en unieke content. Het schrijven van goede content kan aardig wat tijd kosten maar dit is dan ook een cruciale stop op weg naar een goede vindbaarheid.

Linkbuilding

Linkbuilding is onmisbaar voor het verkrijgen van goede posities in zoekmachines als Google. Linkbuilding is het verkrijgen van backlinks naar je website, backlinks zijn andere websites die linken naar jou website.

Google hecht hier veel waarde aan omdat deze de basis vormden van het algorimte van hun algoritme. Zij zien deze links als positieve verwijzingen naar andere bedrijven en door die positieve verwijzing ga je uiteindelijk ook weer hoger scoren in de zoekmachines.